Nye Friteatrets spenstige høstprogram.

Vi gjenåpner i nyoppussede lokaler. Med egne forestillinger. Gjestespill. Ferske forfattere. Julebordcentral. Og økte bevilgninger.

Sist uke var Valgerd Svarstad Haugland innom Friteatret midt under vår store dugnad. Hun fikk omvisning på det kaotiske teatret og fersk suppe og kvitterte med å lekke fra statsbudsjettet at GF får tre mill neste år! Dette er en fordobling i forhold til årets bevilgning. Jepp. Og alle hjerter gleder seg. Og vi kan senke skuldrene en smule. Og planlegge litt lengre.

Og legge fram vårt nye program:

Nye Friteatret program høsten 2004

Tor 7. okt kl 18.30 Offisiell åpning av Nye Friteatret

Tor 7. okt 20.00:
Grenland Friteater: DRAUMENS HJARTE

GFs nye ensembleforestilling.. Jakten på Telemarks sjel og drømmen om den norske folkekulturen. En medrivende og opplagt teatral ferd. "…det er morsomt og tatt på kornet." V "..underholdende og lærerikt"… en fascinerende myldrelas for fysisk teater og kjkappe,gode replikker" TA

Fre 8. okt 20.00:
GF: DRAUMENS HJARTE

Lør 9. okt 20.00:
GF: DRAUMENS HJARTE

Tor 28. okt 20.00:
FRIKVELD:
Sammensatt uhøytidelig program med slagferdige, oppegående lokale skuespillere/musikere og velopplagte kokker. Matservering.

Tor 11.nov 20.00:
IN CEMENTUM - en mørtelsonate. Enmansrevy av og med Helge Sveen.

Tor 18. nov 20.00
Grenland Friteater: NO DOCTOR FOR THE DEAD. Inntrengende teaterkonsert med Geddy Aniksdal og Anette Røde basert på tekster av Georg Johannesen. Spilles på engelsk.

Fred 19. nov 20.00
Grenland Friteater: No Doctor For The Dead.

To 25. nov 20.00
UNDERSKOGEN.
En velopplagt samling forfattere in spe fra Bø byr på rykende ferske egentekster.

Lør 11. des 14.00 og 16.00
FRITJOF FOMLESEN (Ønskereprisen). Lattervekkende slapstick for barn i alle aldre med Lars Viks alter ego. Vi er alle fomlere. Familierabatt.

Teatercafeen åpner en time før forestilling. Salg av diverse forfriskninger.
Bill.best på tlf 35 55 51 69 (9-15)

Førjulstilbudet

GJØGLERNES GJESTEBUD. Friteatrets julebordcentral inviterer til en klassisk julebuffet spekket med overraskelser. Syngende servitører, hjemløse nisser, dalende engler og falmende stjerner. Et forfriskende annerledes julebord. Fra 27.11

PÅ NYE FRITEATRET MØTER DU SKUESPILLERNE I TEATERCAFEEN ETTER FORESTILLING.

Altså: Billbest på tlf 35 55 51 69 (9-15)
Parkering på Down Town eller i bånn av Crøgerlia.