Tanker om 2006

Spredte januartanker om et blankt og ubrukt år.

Det nye året ja

Det er fint med nye år.
Man legger vekk det gamle, stuer unna mentalt rusk og rask og tømmer skrivebordet, arkiverer gamle synder og vips står et ubrukt år der og gliser. Man tenker - jammen gikk det forrige unna gitt, trekker pusten og kommanderer opp en blank skjermside. Da kan alt skje.

Ikke det at mye av 06-året er belagt med planer og prosjekter, men like fullt Det ER et nytt blankt år, det MÅ bety nye sjanser, ubrukte muligheter, mulige åpninger. En lang lang rekke av fine trivielle hverdager som skal fylles med fest, fabler, flåseri og hardt arbeid.

Men litt vet jeg da hva som skal oppta meg i det store ibsenske 06-året:

  • GF skal produsere "Sneglegutten" som jeg skrev til 100 OG NÅ i fjor. Premiere 11. mars, spredte spillinger i våres, stor telemarksturne i skoleverket til høsten.
  • 20. mars skal Ibsenprisen deles ut i Skien, jeg er spurt om å sette sammen en festforestilling rundt prisutdelingen.
  • En diger, spektakulær familieforestilling skal sette opp til PIT i juni, der jeg skal være instruktør.
  • STEDSANS går av stabelen i Porsgrunn først i september, bl.a. skal bakgårdsoperan "Fævlane Veit" gjenoppsettes i utvidet og frekkere versjon.
  • På min PC har jeg i vinter tastet inn en ny større teatertekst som jeg håper jeg skal få arbeidet mer med framover - og kanskje få antatt et eller annet sted i 06.

Men dette var jo bare arbeid.
Jaja, det andre får komme og kommenteres etter hvert da.